torsdag 31. januar 2013

Hjemme!



Det er alltid godt å komme hjem når man har vært ute på farten. Etter snart 3 uker på St Olavs er det ekstra godt! Helmer kviknet til litt da han kom hjem og fikk treffe Silva, men han er fortsatt ekstremt sløv og stirrer på oss med alvorlige øyne. Håper humøret kommer tilbake når han blir litt sprekere.

EEG var fortsatt fint i dag, og vi maste oss hjem. Vi skal på sykehuset på fredag og mandag for nytt EEG og en sjekk. I mellomtiden holder vi pusten og håper at alt holder seg stabilt! Han får fortsatt all mat i form av Ketocal, flytende ketogen diett, via nesesonde. Planen er at vi skal holde på til søndag, for så å trappe gradvis ned. Det er også en del medisiner som skal inntas, men med sonde går det veldig greit. Barnehage blir det ikke før etter neste uke hvis alt går bra, men det er uansett mye bedre å være hjemme.

Må samtidig benytte anledningen til å skryte av alle ansatte ved Barn intensiv på St. Olavs. De har tatt så godt vare på Helmer, og de har tatt like godt vare på oss. Vi ble nesten kastet ut til tider med streng beskjed om å finne på noe annet og slappe av. Flinke omsorgsfulle folk som har sørget for at vi har følt oss trygge hele tiden, til tross for litt tunge dager. Takk for oss! Håper samtidig at vi ikke ser dere på en stund...

1 kommentar: