torsdag 24. januar 2013

Best når det gjelder


Som nevnt tidligere så fikk vi i helga noen dyrebare timer fri til å være med på Idrettsfestivalen i Trondheim. Nedturen med å være langtidsinnlagt ble enda større da det så ut til av vi skulle gå glipp at dette som vi hadde gledet oss til så lenge.

Jeg må bare benytte anledningen til å skryte litt av Team Kjeldstad, vårt eminente håndballag bestående av barnebarn og oldebarn etter min morfar Ingebrigt Kjeldstad fra Selbu (i tillegg til suverene innleide i form av keeper Merete og strekspiller Kari). På tribunen var også Team Kjeldstad sterkt representert i form av tanter og onkler, søskenbarn, barn og ektefeller, og idrettsfestivalen har i så måte blitt et årlig slektstreff.

I år som i fjor leverte Team Kjeldstad varene. På det sportslige plan kom vi helt til semifinale, siden vi bare kom til 16-delsfinale i fjor må vel det tilsi at vi skal til finale neste år? Det sportslige er selvsagt en høydare, men dette laget leverer også særdeles bra på det sosiale planet. For en herlig gjeng med positive, blide, sporty, tøffe slektninger. Jeg fikk akkurat den perfekte dosen fliring, skravling, fysisk utfoldelse, omsorg og omtanke som jeg trengte. Takk for et herlig avbrekk alle sammen!


Vårt eminente støtteapparat sørger for at alle får i seg "5 om dagen"










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar