mandag 21. januar 2013

Ny uke, nye muligheter?

Som forventet ble det ingen endringer gjennom helga, og vi kan si at Fenemal og Orfiril heller ikke virket. De vil nå trappes sakte ned, samtidig som vi starter med Ketamin. Ketamin er et gammelt bedøvende middel som visst nok har en annen virkningsmekanisme enn de andre vi har prøvd. Kjenner at jeg ikke har den store troen på det heller...

Helmer er igjen i narkose for å skifte CVK (sentralt venekateter), og de vil samtidig legge inn en nesesonde som han skal få "mat" gjennom. Er spent på hvor lenge den er på plass før han greier å rive den ut. Han har fastet siden i går, og planen er at vi starter ketogen diett igjen i morgen. Da blir det Ketocal, flytende føde bestående av nesten bare fett, fra og med i morgen.

Jeg kjenner jeg har store problemer med å akseptere at vi skal utsette Helmer for ketogen diett igjen. Når vi endelig, etter flere år med knapp i magen og problemer med å få han til å drikke og spise, har en liten kar som elsker mat og kan spise 5 brødskiver til lunsj og 8 fiskepinner til middag, så er det veldig vanskelig å skulle nekte han å spise. Som han ikke har nok å streve med akkurat nå!

I følge legene måtte vi forvente å være her noen uker til. Det har jeg også store problemer med å akseptere, men der har vi lite valg dessverre.

Så da gjenstår bare å håpe at Ketamin-behandling medfører et lite mirakel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar