fredag 25. januar 2013

Endelig!

I ettermiddag har vi endelig fått positive nyheter! De mener EEG nå ser bedre ut og at han sannsynligvis er ute av statusanfallet. Han skal nå gå på samme medisiner gjennom helga, så får vi se hvordan det ser ut på mandag. Tør ikke helt å tro det ennå.

I dag kom to av Helmers fantastiske damer fra barnehagen på besøk og satt sammen med han. Det var nok det som skulle til; da fant han vel ut at han savnet barnehagen så mye at han måtte komme seg ut av tåkeheimen fortest mulig :)

Han sover fortsatt det meste av tiden, men i dag har han hatt noen stunder der han er våken uten anfall og har møtt blikket til folk rundt seg. Men for å komplisere det hele litt fikk han plutselig høy feber, fra 37 til 40,5 grader på noen få timer. Siden CRP har vært relativt høy noen dager, ble det satt i gang antibiotikabehandling for å være på den sikre siden. Regner med det snur det hele raskt.

Nå blir det spennende å se om den gode tendensen fortsetter, og så blir det enda mer spennende å se om det går an å finne ut hvilke medisiner som faktisk har virket...

1 kommentar: