torsdag 23. desember 2010

Julefred

Da har faktisk julefreden senket seg i heimen en stakket stund, og det er kun fordi vi voksne er hjemme alene. Litt rart men veldig godt! Mormor og morfar har tatt med jentene til Snåsa og kommer tilbake i god tid før nissen kommer i morgen. Helmer er på "hybelen", det vil si på nattavlastning på en barnebolig her på Heimdal. Så nå sitter vi bare her og slapper av og lader opp til "ferien". For det er vel ikke til å stikke under en stol at ferie med 3 små unger ikke er å betrakte som ferie slik begrepet tradisjonelt brukes, og med en Helmer som liker seg best på hjemmebane i kjente omgivelser og uten for mye styr og ståk, kan det bli litt mye. Men en fin avveksling er det, og for de to friske ungene er alt som skjer en stor opplevelse.
Vi gleder oss til å treffe slekt og venner og til alle sosiale sammenkomster i jula. Fordelen med mye styr og ståk er at det er desto flere voksenhender :-)

Vi er glade for at alt gikk bra med Helmer og at vi kom oss hjem i god tid før jul. Han er nå i full vigør igjen, og vi venter i spenning på hva det nye året vil bringe!

 Jeg vil samtidig benytte anledningen til å si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger. Jeg er litt satt ut av å se hvor mange som bryr seg om oss og følger med hvordan det går, det varmer!
Vi ønsker dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år!

2 kommentarer:

  1. Hei

    Håper dere har fått fine juledager alle sammen.
    Det er rørende å lese bloggen deres for meg, og sikkert flere, som ikke følger hverdagen deres på nært hold. Imponert over hvordan dere får livet til å snurre : - )

    Klem fra Gry (via Hege sin google)

    SvarSlett
  2. Hei
    Ønsker god jul fra meg og Tor. Ferie er noe annet enn hverdager når man har småbarn. Kos dere. Ser ut til at dere er flinke til å vare på de små stundene.
    Klem fra Berit

    SvarSlett