mandag 25. februar 2013

Ramp


Helmer er nå tilbake i god, gammel rampeform. Helga ble tilbragt på hytta i Tydal, og siden vi hadde glemt pulken (og bleier... Takk til gode hyttenaboer som hadde et ekstra lager!), ble det litt vel mye innetid på Helmer. Denne tiden brukte han til å jakte på hundene, kaste lekene sine rundt i stua, gå bort til mormor og gi henne en dask eller røske henne litt i håret med jevne mellomrom, jakte på lillesøsters lyse lokker, spre hundemat og ostepop i alle hjørner, plaske litt med dovann, knuse en termos og kaste mormors fine blomstervase i golvet. Tror han var fornøyd med vel gjennomført jobb. Vi innser at absolutt alt må flyttes utenfor rekkevidde, og at han kan bli dyr i drift etter hvert...

Ellers er anfallene dessverre på tur tilbake. Dette er selvfølgelig som forventet, men det blir uansett en nedtur. På lørdag måtte vi gi stesolid for første gang siden sykehusoppholdet, men han er i veldig mye bedre form enn før vi ble innlagt. Han er fortsatt veldig "på", og kråkelydene er heldigvis erstattet med andre lyder, mengder av lyder og med høyt volum. Til tider må vi ty til hjelpemidler for å unngå skade på sinnet :)



1 kommentar:

  1. Stilig bilde! Såg ut som Helmer fryda sæ litt:) Dåkk e fantastisk. Håper formen forholde sæ relativt stabil fremover.

    Kari

    SvarSlett