søndag 28. november 2010

Og så var vi i gang

Etter å ha diskutert fordeler og ulemper med å opprette en slik blogg med meg selv utallige ganger, har jeg omsider kommet fram til at det er flere fordeler enn det er potensielle ulemper. Den eneste ulempen jeg kan se er at det blir liggende informasjon om ungene på nettet. Når det gjelder fordeler er det to som klart skiller seg ut:
  1. Det er veldig bra for ungene at mora deres har en ventil som ikke består av fysisk utagering eller ufin språkbruk i hjemmet. Håpet er at denne bloggen skal fungere som en slik ventil, og at det blir lettere å holde ut hvis jeg kan lette litt på trykket her.
  2. Da Helmer ble syk, hadde det vært veldig fint å kunne lese en tilsvarende blogg laget av foreldre som er i samme situasjon og som vet hva som venter. 
Så da er det vel bare å sette i gang :-)

Er snart klar for en maratonøkt på sykehuset. Vi skal på St.Olavs-hybelen i morgen tidlig, skal møte med en fastende Helmer kl 07.00, så da er det endelig en fordel at han alltid våkner i god tid før kl 06.00. Vi har tidligere målt trykket i hjernen hans. Det viste seg å være høyt, så nå skal de monitorere trykket i 24-timer. Det betyr at de borer et hull i hodet hans, legger inn en sensor og så må vi ligge på overvåkninga i 24-timer med Helmer koblet til en maskin og med en aksjonsradius på 2 meter. Kan vel gå ut i fra at det blir en lang dag og natt....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar